Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Un preparat delicios!

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 ciuperci mari Champignion
  • ulei de masline
  • un praf de sare
  • 200 g mazare fina boabe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • un praf de amestec de plante aromatizate de la Pravence
  • 100 g mozzarella
  • 6-8 oua proaspete de prepelita

Mod de preparare

Ciupercile curatate de pielita si picioruse se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor cca 10 minute.

Intre timp fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.

Se scot din cuptor ciupercile si cu ajutorul unui servetel absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor pana ce se leaga bine ouasoarele.

Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide