Budinca din ghebe si spanac cu orez este o mancare de post delicioasa si sanatoasa. Spalam orezul in mai multe ape si il punem la fiert cu cele doua cepe taiate maruntel.
Budinca din ghebe si spanac cu orez este o mancare de post delicioasa si sanatoasa. Spalam orezul in mai multe ape si il punem la fiert cu cele doua cepe taiate maruntel, cu sare, piper si ulei.Opinticii( ghebele) conservati ii dam prin masina de carne sau robot si ii prajim in putin ulei.Spanacul il spalam si il oparim pe rand in putina apa.Cand sa racit il tocam cu cutitul maruntel.Impartim orezul fiert in doua parti egale. O parte o amestecam cu ghebele si o parte cu spanacul.Adaugam cele doua linguri de faina in fiecare compozitie. Potrivim de sare si piper. Intr-un vas Yena mare sau un vas rotund asezam hartie de copt si stratul d eorez cu ghebe.Deasupra punem orezul cu spanac.Decoram cu ardei si masline si dam la cuptor pt o ora si jumate.
Budinca din ghebe si spanac cu orez se lasa la racit, se taie cand s-a racit complet. Se consuma cu sos de gogosari sau ketchup.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii