Fasole batuta cu turte pe plita

Ca la bunica

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gfasole
  • 4 buc. ceapa
  • 1 catel usturoi
  • sare dupa gust
  • gogosari pentru ornat
  • 1 buc. cartof

Mod de preparare

Fasolea se spala, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se scurge de prima apa si se pune la fiert in alta apa impreuna cu un cartof curatat si spalat (un mic secret pentru a reduce efectul gazelor, el se lasa in apa circa 30 min.).

Intre timp se curata ceapa, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins.

Cand fasolea este fiarta se introduce in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul pisat si ulei.

Fasolea se pune pe un platou si se decoreaza pe deasupra cu ceapa prajita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

Cand eu ma hlizeam cu voi vorba Mitinitei :) sa vedeti ce a facut fata mea Béatrice :))

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca