Legume la cuptor

Este o mancare dietetica, insa totodata foarte gustoasa si sanatoasa

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 brocolli
  • 6 ciupercute
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 andiva
  • 1 ardei rosu
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare

Mod de preparare

Conopida, brocoli si andiva se oparesc si apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Cartofii si morcovii se curata, se taie cuburi mari si se fierb 15 minute .

Dupa ce s-au fiert cartofii si morcovii, se adauga in tava langa celelalte legume.

Se adauga si ardeiul taiat rondele, ciupercutele , ceapa si usturoiul.

Toate se stropesc cu ulei de masline si se introduc la cuptor timp de 15 minute pana ce capata culoare aurie.

Se servesc cu salata verde !!!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...