Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Portii
2
Timp pregatire
610 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr Pene Barila
  • rosii proaspete
  • usturoi
  • busuioc proaspat
  • ulei masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.

Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.

Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...