Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Portii
2
Timp pregatire
610 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr Pene Barila
  • rosii proaspete
  • usturoi
  • busuioc proaspat
  • ulei masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.

Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.

Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.

Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos