Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.
Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.
Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii