Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Portii
2
Timp pregatire
610 minute
Complexitate
redusa
Paste cu sos de rosii si busuioc

Ingrediente

  • 250 gr Pene Barila
  • rosii proaspete
  • usturoi
  • busuioc proaspat
  • ulei masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.

Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.

Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...