Aceasta reteta de paste cu vinete si seminte de vin, face parte din mancarurile moderne de post. Ingredientele sunt vesele si variate, aromele se imbina de minune, iar rezultatul este unul delicios, si de post.
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti vinetele si ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie si devin aurii. Adaugati semintele de pin si usturoiul si caliti-le timp de 2 minute. Amestecati pasta de tomate si supa de legume si mai lasati pe foc 5 minute.
Intre timp fierbeti pastele cu multa sare, dupa indicatiile de pe ambalaj.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaie. Adaugati sosul si maslinele, asezonati cu sare si piper amestecand la foc moderat timp de 1 minut.
Pastele cu vinete si seminte de pin se servesc calde, cu patrunjelul tocat deasupra.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti