Reteta supa rece cu migdale si usturoi este de fapt o varianta a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete sunt inlocuite cu migdale si usturoi. Este o reteta potrivita pentru zilele de post.
Aceasta supa rece este de fapt o alta versiune a gazpacho-ului, in care rosiile si legumele proaspete au fost inlocuite de migdale, paine si usturoi.
Indepartati coaja de la paine, taiati-o cubulete si asezati-o intr-un bol. Turnati suficienta apa rece cat sa o acopere, lasati-o sa se inmoaie dupa care scurgeti apa in exces.
Puneti paine intr-un blender, adaugati migdalele, usturoiul, uleiul de masline si otetul si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati apoi apa rece in timp ce mixati in continuare pana cand supa capata consistenta smantanii. Daca o preferati mai subtire, mai puteti adauga apa.
Bagati-o la frigider pana se raceste bine, dupa care se serveste in boluri.
Se poate servi cu jumatati de struguri fara samburi si fulgi de migdale.
Reteta de supa rece cu migdale si usturoi ii apartine vestitului Gordon Ramsey, si face parte din cartea Bucataria Lumii.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti