File de somon cu cartofi

O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File somon – 2 buc
  • Capere – 1 lingura
  • Baby morcovi – 250 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Ceapa verde- 4 fire
  • Rozmarin proaspat – 2 crengute
  • Rasnita condimente pentru peste Kamis – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Menta uscata Kamis– 1 lingurita
  • Usturoi granulat Kamis– 1 lingura
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ulei de masline – 80 ml
  • Rasnita sare si piper Kamis- dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.

Intr-un

castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.

Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,

menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de

copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.

Fileul

de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o

hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele

pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.

In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si

baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

"meniu copii"

Frigarui de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca