Vin fiert Kamis

Ce spui de o cana cu vin fiert, aromatizat cu condimente minunate de sezon! Avem pentru tine doua variante delicioase! Gasesti reteta video completa mai jos!

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vin fiert Kamis Classic
  • 750 ml vin
  • 1/2 portocala feliata
  • 100 g Zahar
  • 1 plic condimente vin fiert
  • 20 ml Brandy
  • 4 - 5 cuisoare
  • 1 steluta anason
  • Vin fiert Kamis Instant
  • 1500 ml vin
  • 1 mar
  • 10 g ghimbir
  • 2 plicuri condimente vin fiert
  • 30 ml miere

Mod de preparare

Vin fiert Kamis Classic

Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica.

Se adauga zaharul, apoi un plic condimente vin fiert Kamis si se lasa pe foc pana se apropie de punctul de fierbere.

In cana punem 20 ml brandy, cuisoarele si anasonul, apoi turnam vinul fiert.

Vin fiert Kamis Instant

Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica si se lasa pana la punctul de fierbere.

In carafa se adauga doua plicuri vin fiert Kamis instant, un mar feliat si 30 g miere, apoi se adauga vinul fiert peste si se amesteca cu o lingurita.

Sa va fie de folos!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...