Salata cu peste afumat

Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se pr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pesti afumati (eu am folosit pastravi
  • dar merge orice peste va place)
  • 8 cartofi
  • 1 cutie sau 1 borcan de sfecla rosie taiata cubulete si conservata in otet (cele de la Bonduelle sau de la Mandy sunt excelente)
  • 4-5 linguri de maioneza

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se prepara maioneza. Cartofii fierti se taie cubulete (ca pentru salata boeuf).

Se aseaza ingredientele in straturi, dupa cum urmeaza: un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza si iarasi un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza.
Intr-un vas de sticla, de dimensiuni medii - contrastul intre sfecla si cartofi se vede foarte frumos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocos

Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...

Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocos
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca