Salata de cartofi cu anchois

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr anchois
  • 600 gr cartofi
  • 100 gr ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml ulei de masline
  • 50 ml otet
  • busuioc
  • piper
  • masline

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca cu 2 treimi din cantitatea de busuioc. intr-un vas se pun feliile de cartofi cu ceapa, pestele, piperul, uleiul si jumatate din cantitatea de patrunjel si busuioc. Se amesteca bine si se stropeste cu otetul aromat.
Se serevste decorat cu verdeata tocata marunt si masline.

Alte retete:

Vinete umplute cu carne

Peste gatit in stil marocan

File de cod cu spanac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...