Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca
Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca cu 2 treimi din cantitatea de busuioc. intr-un vas se pun feliile de cartofi cu ceapa, pestele, piperul, uleiul si jumatate din cantitatea de patrunjel si busuioc. Se amesteca bine si se stropeste cu otetul aromat.
Se serevste decorat cu verdeata tocata marunt si masline.
Alte retete:
Vinete umplute cu carne
Peste gatit in stil marocan
File de cod cu spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.