Salata de cartofi cu anchois

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr anchois
  • 600 gr cartofi
  • 100 gr ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml ulei de masline
  • 50 ml otet
  • busuioc
  • piper
  • masline

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se toaca iar otetul se amesteca cu 2 treimi din cantitatea de busuioc. intr-un vas se pun feliile de cartofi cu ceapa, pestele, piperul, uleiul si jumatate din cantitatea de patrunjel si busuioc. Se amesteca bine si se stropeste cu otetul aromat.
Se serevste decorat cu verdeata tocata marunt si masline.

Alte retete:

Vinete umplute cu carne

Peste gatit in stil marocan

File de cod cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...