Salata de cartofi, ton, fasole si boabe de soia

1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi. 2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele su

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de cartofi noi taiati bucati
  • 175 g de fasole verde curatata si taiata pe jumatate
  • 175 g boabe de soia
  • 160 g de ton bucati
  • cateva bucati de rucola
  • Pentru sos:
  • 2 lingurite de pasta harissa
  • 1 lingurita de otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.

2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele sunt fierte.

3. Se prepara sosul astfel: se amesteca intr-un bol mic pasta harissa si otetul, impreuna cu un strop de condimente. Se adauga treptat uleiul, pana se ingroasa.

4. Se scurg cartofii, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos, si se lasa la racorit.

5. Se desfac bucatile de ton pe straturi si se adauga peste cartofi.

6. Se amesteca cu restul de sos.
Se serveste fiecare portie cu o mana de rucola.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca