Salata de cartofi, ton, fasole si boabe de soia

1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi. 2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele su

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de cartofi noi taiati bucati
  • 175 g de fasole verde curatata si taiata pe jumatate
  • 175 g boabe de soia
  • 160 g de ton bucati
  • cateva bucati de rucola
  • Pentru sos:
  • 2 lingurite de pasta harissa
  • 1 lingurita de otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii 6-8 minute pana sunt aproape moi.

2. Se adauga fasolea si soia, dupa care se mai lasa inca 5 minute, pana cand toate legumele sunt fierte.

3. Se prepara sosul astfel: se amesteca intr-un bol mic pasta harissa si otetul, impreuna cu un strop de condimente. Se adauga treptat uleiul, pana se ingroasa.

4. Se scurg cartofii, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos, si se lasa la racorit.

5. Se desfac bucatile de ton pe straturi si se adauga peste cartofi.

6. Se amesteca cu restul de sos.
Se serveste fiecare portie cu o mana de rucola.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...