Salata de cocos cu macrou afumat

Daca esti curajoasa si doresti sa incerci o salata exotica, te poftim sa pregatesti aceasta reteta. 1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Tai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva cu boabe de fasole alba
  • natur (500 g)
  • 200 de grame de fasole verde
  • 6 cepe albe mici
  • o coada de telina
  • 250 de grame de file de macrou afumat
  • 5 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet din vin
  • 100 de grame de fulgi de nuca de cocos
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Daca esti curajoasa si doresti sa incerci o salata exotica, te poftim sa pregatesti aceasta reteta.

1. Scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de circa 12 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus si un praf de sare. Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs.

2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.

3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor. Desfa fasii din fileul de macrou afumat, aseaza-le in centrul salatei si serveste.

Sfat: Poti inlocui fileul de macrou cu pui afumat, taiat subtire.
Reteta Salata de cocos cu macrou afumat a fost propusa de YOYO pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...