Heringii se desareaza, si se curata de oase, se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de
Heringii se desareaza, si se curata de oase, se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron adinc.
Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamiie si se amesteca usor, dupa care se adauga ceapa tocata ma-
runt frecata cu sare si spalata in apa rece.
Peste amestec se pune o felie de paine inmuiata in sau in apa rece, dupa care se omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Uleiul se adauga treptat si se amesteca intr-un singur sens.
Cand amestecul arata ca o pasta omogena, se pune pe
un platou.
Se garniseste cu jumatati de masline si se lasa la rece inainte de a se servi.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
salata peste,
salata icre,
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti