Salata de icre de stiuca

Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu ulei in cantitate dubla fata de icre.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr icre
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu ulei in cantitate dubla fata de icre. Se adauga zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit se toaca o ceapa mica, se scurge prin tifon si se adauga numai zeama de ceapa.
Se serveste rece.

Alte retete de salate:

Salata din icre de crap cu ceapa

Salata de ton si porumb dulce

Salata cu andive si ridichi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...