Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu ulei in cantitate dubla fata de icre.
Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu ulei in cantitate dubla fata de icre. Se adauga zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit se toaca o ceapa mica, se scurge prin tifon si se adauga numai zeama de ceapa.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata din icre de crap cu ceapa
Salata de ton si porumb dulce
Salata cu andive si ridichi
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase