Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt. Ceapa o taiem marunt Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita. Pun
Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt.
Ceapa o taiem marunt
Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita.
Punem mustarul, galnbenusul de ou si uleiul de masline intr-o salatiera mare.
Batem cu telul ca pt maioneza
Adaugam: tonul, ouale fierte, zeama de lamaie, ceapa, arpagic, si smantana de soia. Punem sare si piper. Amestecams i lasam la frigider.
Servim pe pat de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa