Salata de pasta de ton

Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt. Ceapa o taiem marunt Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita. Pun

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 3 cepe maruntite
  • 200 g ton in suc propriu
  • o lingura de mustar de Dijon tare
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2 linguri de arpagic maruntit
  • 15 cl de smantana de soia
  • sare si piper

Mod de preparare

Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt.

Ceapa o taiem marunt

Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita.

Punem mustarul, galnbenusul de ou si uleiul de masline intr-o salatiera mare.

Batem cu telul ca pt maioneza

Adaugam: tonul, ouale fierte, zeama de lamaie, ceapa, arpagic, si smantana de soia. Punem sare si piper. Amestecams i lasam la frigider.
Servim pe pat de rosii

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Shakshuka cu rosii

Shakshuka cu rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii