Salata de peste

Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare si piper. Separat se pune pestele la fiert iar dupa ce s-a raci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 100 gr fasole verde
  • 100 gr mazare
  • 2 pahare ulei
  • 1 file salau
  • 1 file morun
  • 1 file nisetru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare si piper. Separat se pune pestele la fiert iar dupa ce s-a racit, se fac rulouri, care se adauga peste salata de legume.
Se asaza totul pe o salatiera rotunda si imprejur se garniseste tot cu rulouri de peste.

Alte retete:

Salata din icre de crap

Salata de orez cu ton, legume si capere

Salata de piept de pui cu paste

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...