Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie fel
Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie felii. Ceapa se coace necuratata, se curata si se taie solzisori. Ardeiul se taie in felii subtiri, ca taiteii. Rosiile se curata de seminte si pielita si se taie cubulete. Se amesteca toate cu un sos preparat din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste rece.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Mancare de mazare
Ardei umpluti
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti