Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie fel
Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie felii. Ceapa se coace necuratata, se curata si se taie solzisori. Ardeiul se taie in felii subtiri, ca taiteii. Rosiile se curata de seminte si pielita si se taie cubulete. Se amesteca toate cu un sos preparat din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste rece.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Mancare de mazare
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii