Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie fel
Scrumbia curatata se pune in apa cu otet si se lasa 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se curata si se taie felii. Ceapa se coace necuratata, se curata si se taie solzisori. Ardeiul se taie in felii subtiri, ca taiteii. Rosiile se curata de seminte si pielita si se taie cubulete. Se amesteca toate cu un sos preparat din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste rece.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Mancare de mazare
Ardei umpluti
Noroc cu provocarile, ca asa mai descopar si eu retete super bune:)))Pentru ca supa s-a dorit de post nu am folosit stok/supa...
Supa crema de spanac cu leurdaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj