Scrumbiile se lasa in apa rece - doua ore, apoi se curata de pielite si de oase, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Ceapa se toaca
Scrumbiile se lasa in apa rece - doua ore, apoi se curata de pielite si de oase, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc.
Ceapa se toaca marunt si se pune peste crumbii o data cu maslinele taiate in jumatate.
Salata se stropeste cu ulei si otet si se garniseste cu felii de ou. Se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete de salate se gasesc aici:
Salata orientala,
Salata telina,
Salata cartofi,
salata icre,
Salata ciuperci,
Salata cruditati,
Salata bulgareasca
In bucataria frantuzeasca, Quiche Lorraine este un preparat gustos pe baza de oua, smantana, bacon si branza invelite intr-o...
Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântânăOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj