Salata de stavrid marinat

Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Sepa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 stavrizi (cca 1
  • 5 Kg.)
  • 200 ml otet
  • sare
  • piper
  • boaobe de mustar
  • ceapa
  • 2 foi de dafin
  • ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 15 masline

Mod de preparare

Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Separat se fierbe 1/3 otet, 2/3 apa, boabele de piper, mustar, foile de dafin. Acest amestec se lasa sa se raceasca si dupa ce pestele s-a sarat se aseaza in borcan, intercaland rondele de ceapa, se toarna amestecul de mai sus peste el si se lasa cel putin 3 zile la marinat.
Se consuma cu ceapa verde tocata rondele, rosii tocate felii, masline, amestecate cu uleiul de masline. Se drege de sare si zeama de lamaie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii