Salata din icre de crap

Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr icre
  • 1 felie de paine inmuiata in apa si stoarsa
  • 1 pahar ulei
  • 1 ceapa mica
  • lamaie
  • masline

Mod de preparare

Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se asaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca pana cand acestea se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust.
Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.

Alte retete de salate:

Salata de ton cu maioneza din telina

Salata cezar cu creveti

Salata de ton cu porumb dulce

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton si dovlecel

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

Paste cu ton si dovlecel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca