Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamai
Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn. Cand amestecul este omogen, se toaca ceapa marunt, se
freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce sau se scurge cateva minute. Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura cateva minute, dupa care se pun pe o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Pofta buna!
Alte
reteta peste,
reteta peste,
retete gatit
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa