Salata Peruzele

Se scurge fasolea de apa din conserva. Se aseaza pe frunze de salata in farfurie. Se adauga tonul. Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gog

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi de salata sau laptuci
  • fasole alba boabe din conserva
  • ton in apa sau ulei
  • o conserva mica
  • masline
  • ceapa rosie
  • gogosar din otet in felioare pentru ornat(daca aveti)
  • ulei de masline
  • una doua linguri
  • lamaie

Mod de preparare

Se scurge fasolea de apa din conserva.

Se aseaza pe frunze de salata in farfurie.

Se adauga tonul.

Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gogosar taiat felioare subtiri.

Se stropesc cu lingura doua ulei de masline.

Se lasa la temperatura camerei cel putin 15 min. pentru ca aromele sa se amestece.

Se serveste la masa cu lamaie sau lamaie verde.

NOTA. Aceasta salata poate fi imbunatatita in functie de gust si inventivitate. De pilda tonul il puteti inlocui cu sardele in ulei.Gogosarul cu ardei copt, vara.Ceapa rosie se poate inlocui cu ceapa verde.Tot vara se poate adauga si castravete de salata taiat cubulete.
Reteta Salata Peruzele a fost propusa de peruzele

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...