Se scurge fasolea de apa din conserva. Se aseaza pe frunze de salata in farfurie. Se adauga tonul. Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gog
Se scurge fasolea de apa din conserva.
Se aseaza pe frunze de salata in farfurie.
Se adauga tonul.
Se orneaza cu masline, solzi de ceapa rosie, gogosar taiat felioare subtiri.
Se stropesc cu lingura doua ulei de masline.
Se lasa la temperatura camerei cel putin 15 min. pentru ca aromele sa se amestece.
Se serveste la masa cu lamaie sau lamaie verde.
NOTA. Aceasta salata poate fi imbunatatita in functie de gust si inventivitate. De pilda tonul il puteti inlocui cu sardele in ulei.Gogosarul cu ardei copt, vara.Ceapa rosie se poate inlocui cu ceapa verde.Tot vara se poate adauga si castravete de salata taiat cubulete.
Reteta Salata Peruzele a fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti