Se taie tonul in bucati foarte mici. Nu se da prin tocator si nu se prelucreaza in nici un fel, tonul trebuie sa ramana crud. De aceea e recomandat s
Se taie tonul in bucati foarte mici. Nu se da prin tocator si nu se prelucreaza in nici un fel, tonul trebuie sa ramana crud. De aceea e recomandat sa aveti un ton foarte proaspat si sa consumati salata imediat dupa preparare.
Tonul maruntit se pune intr-un bol, se adauga deasupra coriandru proaspat, maruntit.
Sosul pt salata se prepara din: coaja de la o lamaie + sucul de la ambele lamai, ghimbirul curatat si razuit marunt, ulei de masline extravirgin, o cantitate egala cu cea a sucului de lamaie, o lingura de seminte de susan, 2 linguri sos de soia.
.
Se amesteca bine aceste ingrediente, se toarna peste tonul si coriandrul din bol.
Separat se spala salata verde, si se despart foile individual fara a le rupe. Se vor umple foile cu salata de ton, precum niste "cupe", iar deasupra se garnisesc cu chilli taiat fin.
Se serveste proaspat!
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj