Se curata ridichile de coaja, se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun intr-un castron, adanc. Se toaca ceapa marunt, se freaca usor cu sare, se s
Se curata ridichile de coaja, se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun intr-un castron, adanc. Se toaca ceapa marunt, se freaca usor cu sare, se spala in apa rece si se scurge.
Se amesteca cu ridichile, iar peste amestec se toarna un sos picant preparat din ulei, otet, sare si chimen pisat.
Se omogenizeaza amestecul, se orneaza salata cu felii de masline si se tine la rece o ora inainte de a o servi.
Salata se serveste langa cartofi prajiti, cu ochiuri romanesti.
Pofta buna!
Alte retete culinare de salate:
Salata boeuf,
Salata de pui,
Salata de cartofi
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj