Salata de ridichi negre

Se curata ridichile de coaja, se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun intr-un castron, adanc. Se toaca ceapa marunt, se freaca usor cu sare, se s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ridichi mijlocii
  • 1 ceapa de apa
  • sare
  • 2 linguri de otet
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita de chimen pisat

Mod de preparare

Se curata ridichile de coaja, se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun intr-un castron, adanc. Se toaca ceapa marunt, se freaca usor cu sare, se spala in apa rece si se scurge.

Se amesteca cu ridichile, iar peste amestec se toarna un sos picant preparat din ulei, otet, sare si chimen pisat.

Se omogenizeaza amestecul, se orneaza salata cu felii de masline si se tine la rece o ora inainte de a o servi.
Salata se serveste langa cartofi prajiti, cu ochiuri romanesti.

Pofta buna!

Alte retete culinare de salate:

Salata boeuf,

Salata de pui,

Salata de cartofi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu jeleu de piersici

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...

Cheesecake cu jeleu de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca