Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam. Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ard
Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam.
Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ardeiul curatat in felii mai groase si castravetele in rondele. Amestecam pestele, racul, scoicile strecurate, cu zarzavaturile pregatite, apoi le punem in castron captusit cu frunze de salata. Amestecam uleiul cu otet, vin miere, zeama de lamaie, mustar, usturoi pisat. Asezonam cu sare, piper si mararul taiat prospat apoi turnam peste salata.
Racim in gheata timp de o ora.
Alte retete salate recomandate
Salata greceasca
Salata legume
Salata de conopida
Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj