Salata din raci cu cascaval emental

Curatam salata. Pregatim o solutie din otet, sare, piper, ulei. Fierbem cozile de raci in apa sarata timp de 3 minute. Taiem cascavalul si marulin cub

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval emental
  • 1 buc. tuchini
  • 1 mar
  • 1 salata creata
  • 24 cozi de rac
  • 5 cl otet
  • 1 lingura otet din vin
  • sare
  • piper (boabe) dupa gust

Mod de preparare

Curatam salata. Pregatim o solutie din otet, sare, piper, ulei. Fierbem cozile de raci in apa sarata timp de 3 minute. Taiem cascavalul si marulin cubulete mici. Se taie tuchini in felii subtiri. Impartim ingredientele in farfurii, dupa preferintele noastre, stropim cu solutia de mai sus si servim.
Alte retete salate recomandate

Salata boeuf

Salata cu pui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!