Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara
Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara pe straturi. Intre straturi se presare putin sare si maoinez.
1 strat - se dau prin razatoare cartofii
2 - ciupercile
3 - ouale date prin razatoare mica
4 - carnea taiata felii
5 - se presara cascavalul dat prin razatoare. Totul se unge cu maioneza si se presara cu nuci maruntite.
Dupa ce se unge se lasa o jumatate de ora pentru a se inmuia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa