Salata ca la Chisinau

Carnea se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat si din ele se prajesc blinele. Carnea se taie felii subtiri, blinelele la fel, totul se amest

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. pipt de gaina
  • 5 oua
  • maioneza

Mod de preparare

Carnea se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat si din ele se prajesc blinele. Carnea se taie felii subtiri, blinelele la fel, totul se amestica si se adauga sare si maioneza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...