Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute. Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, tur
Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute.
Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, turmenic, sos de peste si unt de arahide, apoi se adauga 2 linguri de apa clocotita ca sa se obtina un sos.
Se amesteca cu puiul si se lasa deoparte 15 minute.
Pt salata:
Taiem castravetele in jumate pe lungime, scoatem samburii apoi ii taiem in felii subtiri.
Asezam intr-un bol restul de salote, suc de lamaie, zahar, ardei iute si sos de peste. Amestecam pana se dizolva zaharul apoi adaugam ridichile, castravetele si menta.
Se infig 3-4 bucatele de pui pe frigarui. Se prajesc 6 minute pe fiecare parte.
Servim cu salata si lipii
Alte retete culinare
Spanac
Urzici
Ciorba de loboda
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti