Se prepara maioneza dintr-un ou, 1 lingurita mustar si ulei si la sfarsit eventual se adauga o lingura de smantana. Porumbul din conserva se stoarce b
Se prepara maioneza dintr-un ou, 1 lingurita mustar si ulei si la sfarsit eventual se adauga o lingura de smantana. Porumbul din conserva se stoarce bine si se pune in bolul de salata. Se adauga maioneza, chili praf dupa gust in functie de cat de picanta sa iasa salata (se gaseste in magazinele alimentare la pliculete) si sare.
Frunzele de salata verde taiate marunt se adauga in momentul servirii, altfel se inmoaie.
Este al doilea (sau al treilea an) in care o pregatesc, niciodata dupa o reteta anume,,, de fapt fara sa fi citit vreoadata o...
Racitura (piftie) de porcIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa