Salata 'mushciuloasa'

Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 telina mare
  • 1 ou
  • mustar
  • ulei
  • 10-20 pipote si/sau inimi de pui
  • sare
  • zeama de lamie
  • 2-3 lingurite iaurt

Mod de preparare

Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoare. Se prepara o maioneza din ou, iaurt, o lingurita de mustar, ulei si la sfarsit se adauga zeama de lamaie.

Se toarna maioneza peste telina si pipote, se amesteca si se da la rece.


Dupa preferinta, se pot adauga muraturi sau usturoi. Se poate servi chiar si ca mic dejun.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...