Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoar
Se curata si se fierb separat telina si pipotele(inimile), in apa cu sare. Dupa ce s-au racit se taie pipotele cubulete si telina se da prin razatoare. Se prepara o maioneza din ou, iaurt, o lingurita de mustar, ulei si la sfarsit se adauga zeama de lamaie.
Se toarna maioneza peste telina si pipote, se amesteca si se da la rece.
Dupa preferinta, se pot adauga muraturi sau usturoi. Se poate servi chiar si ca mic dejun.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa