Varza se taie fin si se freaca cu sare; se lasa 5-10 minute sa se inmoaie un pic. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se lasa sa se raceasca.
Varza se taie fin si se freaca cu sare; se lasa 5-10 minute sa se inmoaie un pic. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Carnea de crab se taie rondele. Laptuca si sfecla rosie se taie fin; ardeiul verde si rosu si ceapa se taie marunt.
Se amesteca toate ingredientele si se pune ulei, sare si otet dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa