Ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti

• curatati si zdrobiti usturoiul• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi ungeti-o cu

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc - 1-1,2 kg
  • bere neagra - 250 ml
  • prune uscate, deshidratate - 1012 buc
  • usturoi - 56 catei
  • sos de soia - 56 linguri
  • miere - 2 lingurite
  • ardei kapia (rosu) - 2 buc
  • ardei gras (verde) - 2 buc
  • ulei de masline calitativ - 2 linguri
  • piper dupa gust
  • sare grunjoasa - dupa gust

Mod de preparare

• curatati si zdrobiti usturoiul
• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi ungeti-o cu ulei de masline, sos de soia si miere
• coaceti ardeii pe o plita
• cand s-au copt, adaugati folie de plastic peste acestia, lasati-o 10 min si ii veti decoji cu usurinta – nu ii decojiti sub apa pentru ca vor pierde foarte mult din aroma
• introduceti toate ingredientele in slowcooker Crock Pot 5,7 L Digital si setati-l pe modul de gatire Low si timpul de 8 ore
• cu 20 de minute inainte de final, adaugati sarea grunjoasa si piper (daca este cazul).
Pofta buna!










Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!