• Unge pieptul de pui cu ulei de masline;
• Pune sare, piper, usturoi granulat si ghimbir ras pe fiecare parte;
• Taie salotele julien;
• Pune uleiul de floarea-soarelui si untul in vasul Crock-Pot slow cooker 6.0 L Digital Sauté si incinge-l bine pe plita;
• Caleste salotele si adauga apoi pieptul de pui si cimbrul;
• Cand pieptul de pui a capatat culoare, stinge cu vinul alb si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi apa si ia de pe foc;
• Pune vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si seteaza programul „high" si timpul de gatire 1 ora si 30 min;
• Odata ce s-a terminat programul de gatit, scoate crengutele de cimbru si pune compozitia intr-o craticioara;
• Adauga amidon si smantana si amesteca bine cu un tel;
• Pune inapoi pe foc cateva minute si amesteca constant pana se ingroasa;
• Serveste sosul cu puiul.
Pofta buna!
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura