• taie muschiuletul de pui cubulete si pune-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red
• adauga ghimbirul ras, lemongrass tocat marunt, chilli tocat marunt, usturoi pudra, praf de curry galben, praf de curry rosu, curcuma, sare, piper si laptele de cocos
• seteaza slow coker Crock Pot 3,5 L Manual Red pe programul „High" si lasa-l cca 2 ore
• cu 10 minute inainte de final, ia un polonic de lichid din compozitie si dizolva separat 1 lingurita de amidon
• pune-o inapoi in slow cooker Crock-Pot si mai las-o 10 minute
• serveste cu orez la aburi.
Pofta buna!
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj