Pui cu marmelada de caise la Crock-Pot

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui 1 piept si jumatate
  • Sos barbecue – 6 linguri
  • Marmelada de caise – 2 linguri
  • Sos de soia – 3 linguri
  • Fulgi de chilli – 1 lingurita rasa
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Ceapa verde – 2 fire
  • Susan – 2 lingurite
  • Cous cous pentru servire

Mod de preparare

• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron;
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté si caliti puiul pana devine auriu;
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste;
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc;
• Puneti vasul in Crock Pot si setati timpul de 1 h si 30 min si programul „high";
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca