Pui cu marmelada de caise la Crock-Pot

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui 1 piept si jumatate
  • Sos barbecue – 6 linguri
  • Marmelada de caise – 2 linguri
  • Sos de soia – 3 linguri
  • Fulgi de chilli – 1 lingurita rasa
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Ceapa verde – 2 fire
  • Susan – 2 lingurite
  • Cous cous pentru servire

Mod de preparare

• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron;
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté si caliti puiul pana devine auriu;
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste;
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc;
• Puneti vasul in Crock Pot si setati timpul de 1 h si 30 min si programul „high";
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!