Rulada de muschiulet de porc cu prune
Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime; Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli; Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta; Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui; Strange muschiuletul cu sfoara; Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei; Stinge cu vin roze si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”; Pune capacul si lasa-l sa se gateasca; Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia; Pofta buna ! rulada_003
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj