Rulada de muschiulet de porc cu prune

Rulada de muschiulet de porc cu prune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri

Mod de preparare

Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime; Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli; Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta; Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui; Strange muschiuletul cu sfoara; Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei; Stinge cu vin roze si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”; Pune capacul si lasa-l sa se gateasca; Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia; Pofta buna ! rulada_003

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca