Osso buco made by Adrian Hadean

O tocanita italieneasca gatita la Slow cooker Crock Pot

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasol de manzat – 1 buc
  • morcovi – 23 buc
  • ceapa – 1 buc
  • usturoi verde
  • condimente – coriandru
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • marar
  • cartofi noi – cateva buc
  • conserva de rosii fara pielita – 1 buc
  • linte neagra – 3 linguri
  • sare grunjoasa – dupa gust
  • avocado – 2 buc
  • ridiche – 2 buc
  • ardei iute – 1 buc

Mod de preparare

• intr-o tigaie rumeniti bine carnea și legumele (pe rand), inainte de a le gati in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital
• dupa rumenire, puneti in vasul slow cooker-ului mai intai legumele, apoi carnea, presarati sare grunjoasa peste ele si piper abia zdrobit
• adaugati apoi o conserva de rosii fara pielita si trei linguri de linte neagra
• apoi adaugati un litru de apa calduta si plantele aromatice, intr-un amestec echilibrat, sa nu aveti una care sa acopere alta, e mai placut daca aromele au ocazia sa se stratifice uniform, fara sa fie una dominanta
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 10 ore
• dupa terminarea programului, strecurati zeama de pe carne si legume intr-o cratita pe care o puneti la redus la foc mediu, descoperita, pentru 25 de minute
• degresati de doua ori sosul, colectand grasimea de la suprafata cu un servetel
• la final strecurati-l din nou printr-o sita fina si raciti-l repede, punand vasul care-l contine cu fundul in chiuveta cu apa rece
• dupa racire sosul se gelifiaza, insa pentru servire se incalzeste, nimic mai mult
• puteti servi carnea cu avocado proaspat sau cu cartofi noi fierti in zeama de oase cu sare si piper; o ridiche proaspata, un ardei iute, un varf de lingurita de ulei de rapita, mici adaosuri cu gust puternic, care vin in sprijinul mancarii de pe farfurie.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich

  Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...

Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca