• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea
• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea de ulei, pasta de tomate, patrunjelul si mararul tocat
• amestecati bine toate ingredientele, iar la sfarsit adaugati boiaua dulce, sarea si piperul si amestecati din nou
• umpleti ardeii cu umplutura de carne lasand si putin spatiu pentru orezul care va fierbe
• asezati ardeii umpluti in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, adaugati sucul de rosii si apa cat sa ajunga la ¾ din inaltimea ardeilor
• la final adaugati crengute de cimbru de jur-imprejur, foile de dafin si uleiul ramas
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• dupa preferinta puteti decora ardeii cu patrunjel tocat
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/ardei-umpluti-cu-carne-de-pui-la-crock-pot/
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa