Dovlecei umpluti

• spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate• scobiti miezul cu o lingurita• amestecati carnea tocata

Portii
5
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
360 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • dovlecei 5 buc
  • pulpa de porc tocata 500 g
  • orez 100 g
  • ceapa 2 buc
  • morcov 1 buc
  • marar tocat o lingura
  • patrunjel tocat o lingura
  • cimbru proaspat 34 crengute
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce o lingurita
  • rosii cherry 5 buc
  • oua 1 buc
  • Pentru sos:
  • paprika afumata 1 lingurita
  • rosii in bulion 400 g
  • apa 200 ml
  • sos de rodii 2 linguri
  • ulei de masline 2 linguri

Mod de preparare

• spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate
• scobiti miezul cu o lingurita
• amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce
• adaugati oul si amestecati bine compozitia
• umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital
• taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel
• adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!