Tocanita cu cous cous

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vrabioara de vita – 500 g
  • pulpa de porc afumata – 400 g
  • ceapa – 3 buc
  • boia afumata – 1 lingurita
  • boia dulce – 1 lingurita
  • ulei de masline – 1 lingura
  • vin rosu demisec – 40 ml
  • cous cous calitativ
  • din grau – 34 linguri
  • sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red Manual
• setati pe modul de gatire High si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire Low
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 min pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!