• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red Manual
• setati pe modul de gatire High si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire Low
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 min pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.
Pofta buna!
Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...
Gulii umplute cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj