Tocana de linte, made by Adrian Hadean

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa – 2 buc mari
  • usturoi – 1 catel
  • ghimbir – 1 buc cca 3 cm
  • mirodenii coriandru boabe
  • chimion arabesc
  • enibahar
  • cuisoare
  • scortisoara
  • curcuma
  • o foaie de dafin
  • boia dulce si boia afumata
  • cateva rosii mici sau 23 linguri de pasta de rosii
  • linte – 2 cani
  • apa – 4 cani
  • sare dupa gust
  • frunze de coriandru proaspat sau tarhon

Mod de preparare

• taiati nu foarte marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul
• puneti-le in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si adaugati doua linguri de ulei
• puneti vasul detasabil pe aragaz pentru cateva minute, la foc mic, pana se inmoaie ceapa si usturoiul
• adaugati apoi mirodeniile: coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata
• dupa ce se rumenesc usor mirodeniile si se transforma in sos, luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital
• puneti cateva rosii taiate-n sferturi sau 2-3 linguri de pasta de rosii
• adaugati 2 cani de linte si 4 cani de apa
• setati slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital pe modul de gatire Low si timpul de 4 ore
• mai spre final adaugati si sarea
• puteti servi mancarea calda cu cateva felii subtiri de jamon iberico, iar deasupra cateva frunze de coriandru proaspat, eventual tarhon.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/09/tocana-de-linte-gatita-incet/

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...