• ungeti rata cu uleiul de masline si turmericul
• zdrobiti amestecul de piper intr-un mojar (sau macinati-l intr-o rasnita sau intr-un blender) si ungeti rata cu acesta, pastrand putin si pentru la final
• zdrobiti boabele de ienupar si ienibahar si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox impreuna cu anasonul
• taiati portocalele cuburi si umpleti rata cu ele
• curatati si taiati cartofii felii groase de 1 deget si faceti un pat la baza slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox
• curatati morcovii baby si adaugati-i intregi, pe langa cartofi – daca aveti morcovi normali, atunci va trebui sa-i curatati si sa-i taiati batoane de 6-7 cm lungime, groase de jumatate de deget
• puneti rata peste acestia, setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox pe modul de gatire High
• taiati ceapa verde fasii si adaugati-o peste rata impreuna cu vinul si crengutele de rozmarin
• puneti capacul si lasati cca 7-8 ore, pana cand carnea se va desprinde cu usurinta de pe os in momentul in care o veti scoate din slow cooker Crock-Pot
• cu 15 minute inainte de a se incheia programul, mai adaugati peste rata putina sare de Himalaya si amestecul de piper ramas
• la sfarsitul programului de gatit veti avea o rata extraordinar de suculenta, cartofi si morcovi foarte aromati, unde savoarea rozmarinului se va simti din plin.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii