Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc - cca 1,3 kg
  • carne tocata (amestec porc+vita) - 400 500 g
  • cimbru - 2 lingurite
  • piper - ½ lingurita
  • marar - ½ legatura
  • patrunjel - ½ legatura
  • usturoi macinat - 1 lingurita
  • ceapa - 1 buc
  • vin rosu 50 ml
  • apa - 50 ml
  • ulei de masline - 1 lingura
  • sare - dupa gust

Mod de preparare

• introduceti carnea tocata intr-un bol
• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea
• tocati mararul si patrunjelul marunt si adaugati-le si pe acestea in carne
• asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat
• cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati – atentie sa nu o rupeti
• puneti carnea tocata in centrul acesteia si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa
• rulati carnea strans si legati-o din 3 in 3 cm cu papiota culinara
• taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• adaugati apa, vinul rosu si uleiul de masline peste
• porniti slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper
• optional, o puteti sota pe plita direct in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté, pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie.

Pofta buna! 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...