Tocanita de mistret

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de mistret – 800 g
  • pastrama de Plescoi sau pastrama afumata (berbecut) 500 g
  • pesto alla Puttanesca (cu rosii si masline) – optional – 4 linguri
  • morcovi – 2 buc mai mari
  • cartofi – 3 buc
  • foi de dafin – 4 buc
  • rosii – 3 buc
  • usturoi – 5 catei
  • ceapa rosie – 1 buc mai mare
  • ceapa verde – 1 legatura
  • patrunjel – 1/2 legatura
  • coriandru boabe – 1 lingura
  • zeama de portocala – 150 ml
  • miere – 1 lingura
  • apa fierbinte – 2 pahare
  • vin rosu
  • demisec
  • calitativ – 100 ml
  • sare si piper negru dupa gust

Mod de preparare

• fasonati ambele tipuri de carne (daca e cazul) si taiati-le apoi cuburi
• taiati morcovii, cartofii, rosiile si ceapa cuburi
• taiati usturoiul si ceapa verde marunt
• zdrobiti într-un mojar boabele de coriandru
• adaugati toate ingredientele în slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, cu exceptia patrunjelului
• amestecati-le si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul High si lasati la gatit pentru aproximativ 4 ore
• odata fierte legumele si carnea, taiati patrunjel proaspat pe deasupra si serviti.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide