• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina
• taiati rasolul cuburi potrivite
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe „Low" si nu ridicati capacul timp de 8-9 ore
Pofta buna!
Zilele trecute vorbeam cu verisoara mea la telefon si -mi zicea ca a facut chiftelute marinate in sos de rosii . Mare pofta...
Chiftelute marinate in sos de rosiiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata