Supa consistenta de vita si radacinoase

• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasol alb de vita - 500 g
  • telina - 1 buc mai mica
  • pastarnac - 2 buc
  • radacina patrunjel - 2 buc
  • morcovi - 2 buc
  • ceapa - 2 buc
  • usturoi - 4 catei
  • bulion calitativ - 45 linguri
  • amestec 4 tipuri de piper - 1 lingurita
  • rozmarin - 1 firicel
  • cimbru - 2 firicele
  • dafin - 3 foi
  • oase afumate de vita - 2 buc
  • ulei de masline - 2 linguri
  • ulei cu infuzie de trufe - 1 lingurita
  • sare dupa gust

Mod de preparare


• taiati rasolul cuburi potrivite
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe „Low" si nu ridicati capacul timp de 8-9 ore

Pofta buna! 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...