Sos a la crema cu ciuperci si smantana

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pahar de lapte
  • sare
  • piper
  • delikat
  • o lingura de faina
  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • 500 g ciuperci.

Mod de preparare

Pentru sos a la creme cu ciuperci si smantana un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat. Cand clocoteste, se adauga o lingura de faina diluata cu putin lapte rece si 50 g unt. Se fierbe pana se ingroasa putin, apoi putem pune 2 catei de usturoi tocati. Amestecat fin cu 200 g smantana si 500 g ciuperci, sosul a la creme devine foarte gustos.


Cu acest sos a la creme se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii