Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru iubitorii de usturoi.
Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se freaca bine, bine cu un praf de sare, cu uleiul si cu apa, pana se obtine o pasta.
Se amesteca apoi cu crema de branza de la Delaco si cu mararul uscat.
Sosul de usturoi se serveste cu friptura. Eu il prefer cu ciocanele de pui la gratar, cu o garnitura de cartofi piure.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii