Crema de usturoi Delaco

Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru iubitorii de usturoi.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Crema de usturoi Delaco

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4 linguri de apa
  • o cutie de 150 g cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco
  • jumatate de lingurita de marar uscat (la plic)
  • * se poate folosi si marar proaspat - dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se freaca bine, bine cu un praf de sare, cu uleiul si cu apa, pana se obtine o pasta.

Se amesteca apoi cu crema de branza de la Delaco si cu mararul uscat.


Sosul de usturoi se serveste cu friptura. Eu il prefer cu ciocanele de pui la gratar, cu o garnitura de cartofi piure.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori