Crema de usturoi Delaco

Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si pentru iubitorii de usturoi.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Crema de usturoi Delaco

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4 linguri de apa
  • o cutie de 150 g cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco
  • jumatate de lingurita de marar uscat (la plic)
  • * se poate folosi si marar proaspat - dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se freaca bine, bine cu un praf de sare, cu uleiul si cu apa, pana se obtine o pasta.

Se amesteca apoi cu crema de branza de la Delaco si cu mararul uscat.


Sosul de usturoi se serveste cu friptura. Eu il prefer cu ciocanele de pui la gratar, cu o garnitura de cartofi piure.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc