Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de fripturi sau de mamaliga.
Se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline, apoi se taie si ciupercile si se aduga peste ceapa. Se pune sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit si ciupercile, se adauga smantana care se aduce la temperatura de fierbere. Dupa 3 minute se adauga parmezanul; se amesteca bine, iar dupa aproximativ 2 minute se stinge focul.
Sosul de ciuperci cu smantana se serveste alaturi de fripturi sau pur si simplu cu mamaliga, fiind foarte consistent.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSe fac foarte repede si sunt foarte buni.
Biscuiti cu chipsuri de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii